Tietoa yrityksestä

Taloautomaation asiantuntija palveluksessasi!

KNX-Works Oy on älytaloratkaisujen suunnitteluun ja toteutukseen erikoistunut asiantuntijayritys.

Suunnittelemme ja toteutamme korkealuokkaisia sähköasennus- ja taloautomaatioratkaisuja yksilöllisiin koteihin ja kiinteistöihin.

Lisäksi toimimme erilaisissa sähkö- ja taloautomaatiojärjestelmiin liittyvissä valvonta- ja asiantuntijatehtävissä ja teemme olemassa olevien taloautomaatiojärjestelmien muutos-, vianhaku- ja korjaustöitä kaikkialla Suomessa.

Pitkä ja laaja-alainen kokemus alalta sekä KNX Partner-sertifiointi takaavat toimintamme korkean laadun kaikissa tilanteissa. Olemme myös valtuutettu Jablotron-hälytinjärjestelmien suunnittelu- ja asennusliike.

Tavoitteenamme on olla aina luottamuksen arvoinen ja vastuullinen toimija, jota on helppo suositella myös muille. Panostamme henkilökohtaiseen ja laadukkaaseen palveluun – ovathan tyytyväiset asiakkaat ja pitkäkestoiset asiakassuhteet pienen yrityksen elinehto.

Aito kiinnostus alaa kohtaan, säännöllinen kouluttautuminen ja tiivis yhteistyö eri laitetoimittajien kanssa takaavat, että tietotaitomme pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Näin pystymme tarjoamaan huomisen taloautomaatioratkaisut asiakkaillemme jo tänään!

Asiakkaidemme yksityisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Toimintamme on aina täysin luottamuksellista ja allekirjoitamme tarvittaessa salassapitosopimuksen pyynnöstäsi toimeksiannon yhteydessä. Edellä mainitusta syystä emme esittele toteuttamiamme kohteita julkisesti kotisivuillamme.

Toimistomme sijaitsee Turussa. Projekteja toteutamme enimmäkseen ympäri Suomea, mutta sopimuksen mukaan työskentelemme myös ulkomailla. Toistaiseksi kaukaisin työkohteemme on sijainnut Abu Dhabissa.

Asiakaskuntamme koostuu yksityishenkilöistä, joille toteutamme mm. yksilöllisten omakotitalojen, huoneistojen ja vapaa-ajanasuntojen sähkö- ja taloautomaatiosuunnittelua sekä näihin liittyvien taloautomaatiojärjestelmien ohjelmointi- ja käyttöönottotöitä.

Tämän lisäksi palvelemme myös yrityksiä, joista asiakkainamme ovat olleet mm. useat sähköurakointiliikkeet ja sähkösuunnittelutoimistot, rakennusliikkeet sekä julkisen sektorin toimijoita, kuten seurakuntayhtymä. Lisäksi teemme ohjelmointi- ja käyttöönottotöitä eri KNX-laitevalmistajille.

KNX-Works Oy on:

  • Perustettu vuonna 2015.
  • Sertifioitu KNX Partner-yritys.
  • S2-ryhmän sähköurakointiliike (kaikki sähkötyöt alle 1000V järjestelmissä).
  • Sertifioitu Jablotron hälytinjärjestelmien suunnittelu- ja asennusliike.
  • Valtakunnallisen Elfin-sähköasennusliikeketjun jäsenyritys.
  • KNX Finland Ry:n jäsenyritys.
  • BNI Turku Åbo-ryhmän liikekumppani.
  • Luotettava Kumppani. Voit tarkistaa yrityksen tilaajavastuutiedot tästä.

Teemme tiivistä yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa

Call Now ButtonSoita meille