Yhteystiedot ja
tietoa YRITYKSESTÄ

Taloautomaation asiantuntija palveluksessasi!

Olen Riku Morant. Yritykseni KNX-Works Oy on älytaloratkaisuihin erikoistunut yhden miehen sähkötekninen suunnittelutoimisto.

Suunnittelen ja toteutan korkealuokkaisia sähköasennus- ja taloautomaatioratkaisuja yksilöllisiin koteihin ja kiinteistöihin.

Lisäksi toimin erilaisissa sähkö- ja taloautomaatiojärjestelmiin liittyvissä valvonta- ja asiantuntijatehtävissä.

Pitkä ja laaja-alainen kokemus alalta sekä KNX Partner- ja Control 4-sertifioinnit takaavat toimintani korkean laadun kaikissa tilanteissa. Olen myös valtuutettu Jablotron-hälytinjärjestelmien suunnittelija.

Tavoitteeni on olla aina luottamuksen arvoinen ja vastuullinen toimija, jota on helppo suositella myös muille.

Aito kiinnostus alaa kohtaan, säännöllinen kouluttautuminen ja tiivis yhteistyö eri laitetoimittajien kanssa takaavat, että tietotaitoni pysyy jatkuvasti ajan tasalla. Näin pystyn tarjoamaan huomisen taloautomaatioratkaisut asiakkailleni jo tänään!

Asiakkaideni yksityisyys on minulle ensiarvoisen tärkeää. Toimintani on aina täysin luottamuksellista ja allekirjoitan tarvittaessa salassapitosopimuksen pyynnöstäsi toimeksiannon yhteydessä. Edellä mainitusta syystä jätän merkittävän osan toteuttamistani kohteista esittelemättä julkisesti kotisivuillani.

Toimistoni sijaitsee Turussa. Projekteja toteutan sopimuksen mukaan missä päin maailmaa tahansa.

Asiakaskuntani koostuu yksityishenkilöistä, joille toteutan mm. yksilöllisten omakotitalojen, huoneistojen ja vapaa-ajanasuntojen sähkö- ja taloautomaatiosuunnittelua sekä näihin liittyvien taloautomaatiojärjestelmien ohjelmointi- ja käyttöönottotöitä.

Tämän lisäksi palvelen myös yrityksiä, joista asiakkainani ovat olleet mm. useat sähköurakointiliikkeet ja sähkösuunnittelutoimistot, rakennusliikkeet sekä julkisen sektorin toimijoita, kuten seurakuntayhtymä. Lisäksi teen ohjelmointi- ja käyttöönottotöitä muutamalle KNX-laitevalmistajalle.

KNX-Works Oy on:

Teen tiivistä yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa

Yhteystiedot

Riku Morant

Taloautomaatioasiantuntija

050 444 9915

riku.morant@knxworks.com

KNX-Works Oy

Y-tunnus: 2686615-2

Verkkolaskusoite: 003726866152

Operaattori: 003721291126 (Maventa)

Sähköpostilaskut: 26866152@scan.netvisor.fi

Jätä yhteydenottopyyntö

Voit jättää yhteydenottopyynnön oheisella lomakkeella tai varata ajan veloituksettomaan hankekartoitustapaamiseen kanssani.