Toteutamme laadukkaat, yksilölliset sähkö- ja valaistussuunnitelmat hyvässä vuorovaikutuksessa, asiakkaan toiveita kuunnellen.

Sähkösuunnitelmiimme sisältyvät tyypillisesti myös kohteen taloautomaatiojärjestelmän, turvajärjestelmien, äänentoiston, ATK- ja antennijärjestelmien yms. suunnittelu, jolloin asiakas saa kaiken kattavat suunnitelmat hankkeeseensa vaivattomasti yhdeltä taholta.

Valaistussuunnittelussa panostamme aina laadukkaaseen ja riittävään valaistukseen kohteen ominaispiirteet ja asiakkaan toiveet huomioiden.
Tyypillisesti suunnittelemme valaistuksen osana taloautomaatiojärjestelmällä varustettua rakennusta. Näin kykenemme huomioimaan myös kaikki valaistuksen ohjaukseen liittyvät tarpeet ja sovittamaan valaistusratkaisut yhteen saumattomasti taloautomaatiojärjestelmän ohjausten kanssa saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Erityinen vahvuutemme suunnittelutyössä on laaja-alainen asennuspuolen työkokemus, minkä ansiosta tunnemme suunnittelemamme ratkaisut ja olemme todenneet ne toimiviksi myös käytännössä todellisissa asennusympäristöissä.

 

Toteuttamamme suunnitelmat voivat sisältää kattavasti kaikki hankkeen sähköistyksen osa-alueet, esimerkiksi

  • sähkösuunnittelu
  • taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu (KNX ja/tai Control 4)
  • valaistussuunnittelu
  • telejärjestelmien suunnittelu, esim. ATK-verkot sisältäen myös verkon aktiivilaitteiden ja mm. langattomien tukiasemien määrittelyn.
  • antennijärjestelmät
  • turvajärjestelmien suunnittelu, esim. kameravalvonta, hälytinjärjestelmät, sähköiset lukitusjärjestelmät, ovipuhelinjärjestelmät
  • AV-järjestelmien suunnittelu, esim. monihuoneääniratkaisut, kotiteatterijärjestelmät, Control 4-järjestelmä AV-ratkaisujen liittämiseksi osaksi taloautomaatiota

Myönnämme kaikille suunnittelemillemme kohteille ns. yhteensopivuustakuun.

Takaamme, että kaikki kohteeseen suunnittelemamme laitteet ja järjestelmät toimivat keskenään 100% varmuudella.

Näin vältytään valitettavan usein vastaantulevalta ja tyypillisesti hyvin kalliilta tilanteelta, jossa rakennus on suunniteltu täyteen erilaisia laitteita ja järjestelmiä ja niiden keskinäistä yhteensopivuutta aletaan selvittelemään ensimmäistä kertaa vasta työmaalla rakennuksen käyttöönottovaiheessa.

Hyvissä ajoin toteutettu laadukas sähkö- ja valaistussuunnitelma takaa onnistuneen projektin, joka pysyy budjetissa!

 

Kuvituskuva 3
Kuvituskuva 1
Kuvituskuva 2