Sähkö- ja

valaistussuunnittelu

Sähkösuunnittelu

Tuotamme laadukkaat, yksilölliset sähkösuunnitelmat hyvässä vuorovaikutuksessa toiveitasi kunnioittaen.

Suunnitteluideologiamme on, että saat kaiken kattavat sähkösuunnitelmat hankkeeseesi vaivattomasti ja kustannustehokkaasti yhdeltä taholta ja että kaikki hankkeeseen liittyvät sähkötekniset järjestelmät on sovitettu yhteen jo ennen rakennusprojektin aloittamista.

Erityinen vahvuutemme sähkösuunnittelutyössä on laaja-alainen asennuspuolen työkokemus, minkä ansiosta tunnemme suunnittelemamme ratkaisut ja olemme todenneet ne toimiviksi myös käytännössä todellisissa asennusympäristöissä. Teemme sähkösuunnitelmat niin uudisrakennuksiin kuin saneerauskohteisiinkin, olipa kyseessä sitten asuinrakennus tai yrityksen toimitilat.

Suunnitteluprosessin aluksi sovimme kanssasi tapaamisen, jossa käymme yhdessä läpi, minkälaisesta hankkeesta on kyse, mitä toimintoja rakennukseen halutaan, mikä on niiden järkevä toteutustapa ja mitkä ovat niiden suuntaa-antavat toteutuskustannukset. Tunnemme edustamiemme teknologioiden mahdollisuudet ja tuomme ne tietoosi parhaamme mukaan jo projektin alkumetreiltä asti. Yksityiskohtaisen hankkeeseen perehtymisen jälkeen aloitamme sähkösuunnittelutyön.

Laadukkaan sähkösuunnitelman toteutuksessa otetaan aina huomioon voimassa olevat määräykset, Sinun toiveesi, käytännöllisyys ja kustannustehokkuus. Takaamme, että toteuttamiemme suunnitelmien jokainen yksityiskohta on perusteltavissa ja huolellisesti mietitty.

Suunnittelutyön päätteeksi sähkösuunnitelmat toimitetaan sähköurakoitsijalle. Laadukkaasti toteutetun suunnitelman johdosta urakoitsijalle ei jää epäselvyyksiä sen sisällön suhteen. Tämän ansiosta asennustyöt kohteessa etenevät suoraviivaisesti ja tehokkaasti ilman virheitä.
Tarvittaessa myös valvomme henkilökohtaisesti työmaalla sähkösuunnitelmien noudattamista. Työn valmistuttua hoidamme tyypillisesti vielä loppupiirustukset ja muun projektiin liittyvän dokumentoinnin kuntoon.

Sähkösuunnittelu- ja valvontatöiden lisäksi saat meiltä myös kattavat konsultointipalvelut liittyen mm. sähkö-, valaistus- ja tietoverkkosuunnitteluun.

Toteuttamamme suunnitelmat voivat sisältää kaikki hankkeen sähköistyksen osa-alueet:

Sähkösuunnittelu

Taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu

Valaistussuunnittelu

Telejärjestelmien suunnittelu, esim.

– yleiskaapelointiverkot
– lähiverkkoratkaisut (tukiasemat, aktiivilaitteet yms)
– antennijärjestelmät

Turvajärjestelmien suunnittelu, esim.

– kameravalvonta
– hälytinjärjestelmät
– sähköiset lukitusjärjestelmät
– ovipuhelinjärjestelmät

AV-järjestelmien suunnittelu, esim.

– monihuoneääniratkaisut
– kotiteatterijärjestelmät

Taloautomaatiosuunnittelu

Mielestämme yksilöllinen koti ansaitsee yksilöllisen taloautomaatiojärjestelmän, jolla rakennuksen kaikki talotekniikan toiminnot saadaan liitettyä saumattomasti yhteen. Näin niiden hallinta on vaivatonta – usein jopa täysin automaattista.
Suunnittelemme ja toteutamme jokaisen älytalon aina mittatilaustyönä vastaamaan täydellisesti juuri Sinun tarpeitasi.

Järjestelmän teknisten toiminnallisuuksien lisäksi huolehdimme halutessasi myös toimittamanne ratkaisun visuaalisesta puolesta, kuten vaikkapa painikkeiden tai valaisimien soveltumisesta kokonaisuuteen yhteistyössä esim. sisustusarkkitehdin tai -suunnittelijan kanssa. Näin voimme taata, että toimittamamme kokonaisuus on kaikin puolin laadukas, tyylikäs ja se istuu kohteeseen täydellisesti.

Käytämme suunnittelemiemme älytalojen taloautomaatioratkaisujen perustana valmistajasta riippumatonta, maailmanlaajuisesti standardoitua KNX-tekniikkaa, joka on ylivoimainen markkinajohtaja kaikkialla maailmassa.

Hälytinjärjestelmät suunnittelemme käyttäen väyläpohjaista Jablotronia, joka saadaan integroitua saumattomasti osaksi KNX-järjestelmiä.

Valaistussuunnittelu

Hyvin suunnitellulla ja toteutetulla valaistuksella on merkittävä rooli onnistuneessa kokonaisuudessa. Oikein suunnitellulla valaistuksella voidaan tuoda esiin rakennuksen parhaita puolia. Lisäksi se vaikuttaa positiivisesti hyvinvointiimme ja säästää energiaa.
Valaistussuunnittelussa panostamme aina laadukkailla tuotteilla toteutettuun riittävään valaistukseen kohteen ominaispiirteet ja Sinun toiveesi huomioiden.
Tyypillisesti suunnittelemme valaistuksen osana taloautomaatiojärjestelmällä varustettua rakennusta. Näin kykenemme huomioimaan myös kaikki valaistuksen ohjaukseen liittyvät tarpeet ja sovittamaan valaistusratkaisut yhteen saumattomasti taloautomaatiojärjestelmän ohjausten kanssa alusta alkaen saavuttaaksemme parhaan mahdollisen lopputuloksen.

Yhteensopivuustakuu

Myönnämme kaikille toteuttamillemme suunnitelmille yhteensopivuustakuun.
Takaamme, että kaikki kohteeseen suunnittelemamme laitteet ja järjestelmät ovat 100% yhteensopivia keskenään.
Näin vältytään valitettavan usein vastaantulevalta ja tyypillisesti hyvin kalliilta tilanteelta, jossa rakennus on suunniteltu täyteen erilaisia laitteita ja järjestelmiä ja niiden keskinäistä yhteensopivuutta aletaan selvittelemään ensimmäistä kertaa vasta työmaalla rakennuksen käyttöönottovaiheessa.

Muista, että hyvissä ajoin toteutettu laadukas sähkö- ja valaistussuunnitelma takaa onnistuneen projektin, joka pysyy budjetissa!

Call Now ButtonSoita meille