Avaimet käteen

Ratkaisut

Ylivoimaisesti suosituin tarjoamamme palvelu on toimittaa älytaloratkaisu asiakkaalle avaimet käteen-toteutuksena

Ratkaisu kattaa parhaimmillaan hankkeen koko sähköistysurakan läpiviennin sisältäen mm. hankekartoituksen, suunnittelun, sähköurakoinnin ja asennustyöt, kaikki hankkeeseen liittyvät tarvikkeet, työnjohdon, valvonnan, käyttöönoton, käytönopastuksen, valmiin kohteen ylläpidon jne.
Kokemus on osoittanut, mitä vähemmän projektissa on välikäsiä, sitä sujuvammin ja kustannustehokkaammin se saadaan toteutettua.

Annamme laajan asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja yhteistyökumppaniverkostomme käyttöösi koko hankkeen ajaksi, sillä tavoitteenamme on aina löytää juuri Sinun tarpeitasi parhaiten palvelevat ratkaisut.
Koska jokainen toteuttamamme projekti on kuitenkin yksilöllinen, muokataan avaimet käteen-ratkaisun sisältö kulloisenkin tarpeen mukaiseksi.

Tässä listattuna tyypillisen toteuttamamme projektin kulku:

1. Hankekartoitus

Sovimme kanssasi tapaamisen, jossa käymme yhdessä läpi, minkälaisesta hankkeesta on kyse, mitä toimintoja rakennukseen halutaan, mikä on niiden järkevä toteutustapa ja mitkä ovat niiden suuntaa-antavat toteutuskustannukset.
Tunnemme edustamiemme teknologioiden mahdollisuudet ja tuomme ne tietoosi parhaamme mukaan jo projektin alkumetreiltä asti.

Tämän tapaamisen perusteella annamme kirjallisen tarjouksen tai kustannusarvion hankkeen suunnittelusta.
Toimintamme on aina täysin luottamuksellista ja allekirjoitamme tarvittaessa myös salassapitosopimuksen pyynnöstäsi toimeksiannon yhteydessä.

Hankekartoitustapaaminen on aina maksuton eikä sido tai velvoita Sinua mihinkään.

2. Sähkö- ja taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, toteutamme kohteen suunnitelmat sopimiemme askelmerkkien mukaisesti. Hiomme suunnitelmia niin pitkään, kunnes olet niihin 100% tyytyväinen. Vahvuutemme suunnittelutyössä on laaja-alainen asennuspuolen työkokemus, minkä ansiosta tunnemme suunnittelemamme ratkaisut ja olemme todenneet ne toimiviksi myös käytännössä todellisissa asennusympäristöissä.

Toteuttamamme suunnitelmat voivat sisältää kaikki hankkeen sähköistyksen osa-alueet:

Sähkösuunnittelu

Taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu

Valaistussuunnittelu

Telejärjestelmien suunnittelu, esim.

– yleiskaapelointiverkot
– lähiverkkoratkaisut (tukiasemat, aktiivilaitteet yms)
– antennijärjestelmät

Turvajärjestelmien suunnittelu, esim.

– kameravalvonta
– hälytinjärjestelmät
– sähköiset lukitusjärjestelmät
– ovipuhelinjärjestelmät

AV-järjestelmien suunnittelu, esim.

– monihuoneääniratkaisut
– kotiteatterijärjestelmät

3. Tarjous toteutuksesta

Kun suunnitelmat ovat valmiit ja olet hyväksynyt ne, annamme kirjallisen tarjouksen kohteen toteutuksesta. Koska kyseessä on avaimet käteen-ratkaisu, tarjouksemme kattaa parhaimmillaan hankkeen koko sähköistysurakan läpiviennin sisältäen mm. sähköurakoinnin ja asennustyöt, kaikki hankkeeseen liittyvät tarvikkeet, työnjohdon, valvonnan, käyttöönoton, käytönopastuksen, viranomaisasiat yms.

4. Toteutus

Kun tarjous toteutuksesta on hyväksytty, otamme täyden vetovastuun hankkeen sähköistysprojektista. Pidämme huolen, että kaikki työt toteutetaan oikealla tavalla, suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Lisäksi toimitamme projektimyyntinä kohteeseen kaikki sopimamme materiaalit. Huolehdimme myös työmaan logistiikasta, jolloin oikeat tarvikkeet ovat työmaalla oikeaan aikaan.

Meille on tärkeää, että Sinä ja muut rakennusprojektiisi liittyvät henkilöt tavoitatte meidät koko hankkeen ajan. Näin hanke etenee jouhevasti ja mahdolliset muutokset, lisäykset ja eteen tulevat ongelmatilanteet saadaan hoidettua nopeasti kuntoon.

5. Taloautomaatiojärjestelmän ohjelmointi ja käyttöönotto

Ohjelmoimme ja käyttöönotamme kohteesi taloautomaatiojärjestelmän sopimiemme toiminnallisuuksien mukaisesti. Älytalon tilanneohjaukset ja muut toiminnot ovat täysin loppukäyttäjän määriteltävissä ja hallittavissa.

Myönnämme kaikille ohjelmoimillemme KNX-järjestelmille ohjelmointitakuun. Mikäli taloautomaatiojärjestelmäsi toiminnassa ilmenee ohjelmoinnista johtuvia vikoja, korjaamme ohjelmoinnin kuntoon veloituksetta.

6. Käytönopastus

Opastamme Sinulle taloautomaatiojärjestelmäsi käytön perusteellisesti, jotta saat kotisi käyttäytymään juuri toiveidesi mukaisesti. KNX-järjestelmän avainsanoja ovat mukavuus, helppokäyttöisyys sekä energiansäästö.

7. Jälkihoito ja ylläpito

Projektin valmistuttua luovutamme Sinulle muistitikulla loppudokumentaation, johon sisältyvät kaikki hankkeeseen liittyvät ja sen aikana muodostuneet tiedostot. Säilytämme näistä myös varmuuskopiot itsellämme.

Mikäli Sinulla ilmenee järjestelmän käytöstä kysyttävää tai haluat teettää siihen muutoksia/lisäyksiä, olemme mielellämme avuksi myös hankkeen valmistumisen jälkeen.

Tarjoamme toteuttamiimme kohteisiin myös edullista kuukausimaksuperusteista ylläpitosopimusta. Tällöin muodostamme tietoturvallisen, salatun Tosibox-etäyhteyden taloautomaatiojärjestelmääsi. Sen ansiosta mahdolliset ongelmatilanteet ja esimerkiksi järjestelmään liittyvät muutokset tai päivitykset voidaan hoitaa kustannustehokkaasti ja nopeasti etäyhteyden avulla ilman fyysistä käyntiä kohteessa. Kysy lisää ylläpitosopimuksesta!

Call Now ButtonSoita meille