Avaimet käteen

Ratkaisut

Ylivoimaisesti suosituin palvelumallinne on toimittaa älytalo asiakkaalle avaimet käteen-toteutuksena

Voit halutessasi hankkia kaikki älytaloprojektiisi liittyvät sähköalan palvelut ja -tarvikkeet vaivattomasti yhdellä sopimuksella, samalta palveluntarjoajalta aina ensimmäisestä hankekartoituspalaverista valmiin kohteen käytönopastukseen ja ylläpitoon asti. Kokemus on osoittanut, mitä vähemmän projektissa on välikäsiä, sitä sujuvammin ja kustannustehokkaammin se saadaan toteutettua.

Annamme laajan asiantuntemuksemme, kokemuksemme ja yhteistyökumppaniverkostomme käyttöösi koko hankkeen ajaksi, sillä tavoitteenamme on aina löytää juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevat ratkaisut.
Koska jokainen toteuttamamme projekti on kuitenkin yksilöllinen, muokataan avaimet käteen-ratkaisun sisältö kulloisenkin tarpeen mukaiseksi.

Tässä listattuna tyypillisen toteuttamamme projektin kulku

1. Hankekartoitus ja konsultaatio

Sovimme kanssasi tapaamisen, jossa käymme yhdessä läpi, minkälaisesta hankkeesta on kyse, mitä toimintoja rakennukseen halutaan, mikä on niiden järkevä toteutustapa ja mitkä ovat niiden suuntaa-antavat toteutuskustannukset.
Tunnemme edustamiemme teknologioiden mahdollisuudet ja tuomme ne tietoosi parhaamme mukaan jo projektin alkumetreiltä asti.

Usein tämän tapaamisen perusteella pystymme antamaan tarjouksen/kustannusarvion hankkeen suunnittelusta. Toimintamme on aina täysin luottamuksellista ja allekirjoitamme tarvittaessa myös salassapitosopimuksen pyynnöstäsi toimeksiannon yhteydessä.

2. Sähkö- ja taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu

Kun olet hyväksynyt tarjouksemme, toteutamme kohteen suunnitelmat kirjallisesti sopimiemme askelmerkkien mukaan. Hiomme suunnitelmia niin pitkään, kunnes olet niihin 100% tyytyväinen.

Vahvuutemme suunnittelussa on laaja-alainen asennuspuolen työkokemus, minkä ansiosta tunnemme suunnittelemamme ratkaisut ja olemme todenneet ne toimiviksi myös käytännössä todellisissa asennusympäristöissä.

Suunnitelmamme sisältävät tyypillisesti kaikki hankkeen sähköistyksen osa-alueet, kuten:

Sähkösuunnittelun

KNX-taloautomaatiojärjestelmän suunnittelun

Valaistussuunnittelun

Telejärjestelmien suunnittelun

esim. ATK-verkot
antennijärjestelmät

Turvajärjestelmien suunnittelun

esim. kameravalvonta
hälytinjärjestelmät
sähköiset lukitusjärjestelmät

AV-järjestelmien suunnittelun

esim. monihuoneääniratkaisut
kotiteatterijärjestelmät

3. Tarjous toteutuksesta

Kun suunnitelmat ovat valmiit ja olet hyväksynyt ne, annamme kirjallisen tarjouksen kohteen toteutuksesta. Koska kyseessä on avaimet käteen-ratkaisu, tarjouksemme/kustannusarviomme kattaa parhaimmillaan koko projektin sähköistysurakan läpiviennin sisältäen mm. asennustyöt, hankkeeseen liittyvät tarvikkeet, työnjohdon, valvonnan, käytönopastuksen, viranomaisasiat jne.

4. Toteutus

Kun tarjous toteutuksesta on hyväksytty, otamme täyden vetovastuun hankkeen sähköistysprojektista. Pidämme huolen, että kaikki työt toteutetaan oikealla tavalla, suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Huolehdimme myös työmaan logistiikasta, jolloin oikeat tarvikkeet ovat työmaalla oikeaan aikaan.

Meille on tärkeää, että Sinä ja muut rakennusprojektiisi liittyvät henkilöt tavoitatte meidät koko hankkeen ajan. Tästä johtuen nimeämme jokaiseen projektiimme vastuuhenkilön, joka tuntee projektin ja hoitaa sen hallinnan alusta loppuun asti. Näin hanke etenee jouhevasti ja mahdolliset muutokset, lisäykset ja eteen tulevat ongelmatilanteet saadaan hoidettua nopeasti kuntoon.

5. Taloautomaatiojärjestelmän ohjelmointi ja käyttöönotto

Ohjelmoimme ja käyttöönotamme kohteesi taloautomaatiojärjestelmän sopimiemme toiminnallisuuksien mukaiseksi. Älytalon tilanneohjaukset ja muut toiminnot ovat täysin loppukäyttäjän määriteltävissä ja hallittavissa.

Myönnämme kaikille ohjelmoimillemme KNX-järjestelmille ohjelmointitakuun. Mikäli taloautomaatiojärjestelmäsi toiminnassa ilmenee ohjelmoinnista johtuvia vikoja, korjaamme ohjelmoinnin kuntoon veloituksetta.

6. Käyttöönopastus

Opastamme sinulle taloautomaatiojärjestelmäsi käytön perusteellisesti, jotta saat kotisi käyttäytymään juuri toiveidesi mukaisesti. KNX-järjestelmän avainsanoja ovat mukavuus, helppokäyttöisyys sekä energiansäästö.

7. Jälkihoito ja ylläpito

Projektin valmistuttua luovutamme sinulle muistitikulla loppudokumentaation, johon sisältyvät kaikki hankkeeseen liittyvät ja sen aikana muodostuneet tiedostot.

Mikäli sinulla ilmenee järjestelmän käytöstä kysyttävää tai haluat teettää siihen muutoksia/lisäyksiä, olemme mielellämme avuksi myös hankkeen valmistumisen jälkeen.

OTA YHTEYTTÄ

Riku Morant

+358 50 444 9915
riku.morant@knxworks.com