Avaimet käteen

Ratkaisut

Ylivoimaisesti suosituin tarjoamani palvelu on toimittaa älytaloratkaisu asiakkaalle avaimet käteen-toteutuksena

Ratkaisu kattaa parhaimmillaan hankkeen koko sähköistysurakan läpiviennin sisältäen mm. hankekartoituksen, suunnittelun, sähköurakoinnin ja asennustyöt, kaikki hankkeeseen liittyvät tarvikkeet, työnjohdon, valvonnan, käyttöönoton, käytönopastuksen, valmiin kohteen ylläpidon jne.
Kokemus on osoittanut, mitä vähemmän projektissa on välikäsiä, sitä sujuvammin ja kustannustehokkaammin se saadaan toteutettua.

Annan laajan asiantuntemukseni, kokemukseni ja yhteistyökumppaniverkostoni käyttöösi koko hankkeen ajaksi, sillä tavoitteenani on aina löytää juuri sinun tarpeitasi parhaiten palvelevat ratkaisut.
Koska jokainen toteuttamani projekti on kuitenkin yksilöllinen, muokataan avaimet käteen-ratkaisun sisältö kulloisenkin tarpeen mukaiseksi.

Tässä listattuna tyypillisen toteuttamani projektin kulku:

1. Hankekartoitus

Sovin kanssasi tapaamisen, jossa käymme yhdessä läpi, minkälaisesta hankkeesta on kyse, mitä toimintoja rakennukseen halutaan, mikä on niiden järkevä toteutustapa ja mitkä ovat niiden suuntaa-antavat toteutuskustannukset.
Tunnen edustamieni teknologioiden mahdollisuudet ja tuon ne tietoosi parhaani mukaan jo projektin alkumetreiltä asti.

Tämän tapaamisen perusteella annan kirjallisen tarjouksen tai kustannusarvion hankkeen suunnittelusta.
Toimintani on aina täysin luottamuksellista ja allekirjoitan tarvittaessa myös salassapitosopimuksen pyynnöstäsi toimeksiannon yhteydessä.

Hankekartoitustapaaminen on maksuton eikä sido tai velvoita sinua mihinkään.

2. Sähkö- ja taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu

Kun olet hyväksynyt tarjoukseni, toteutan kohteen suunnitelmat sopimiemme askelmerkkien mukaisesti. Hion suunnitelmia niin pitkään, kunnes olet niihin 100% tyytyväinen. Vahvuuteni suunnittelutyössä on laaja-alainen asennuspuolen työkokemus, minkä ansiosta tunnen suunnittelemani ratkaisut ja olen todennut ne toimiviksi myös käytännössä todellisissa asennusympäristöissä.

Toteuttamani suunnitelmat voivat sisältää kaikki hankkeen sähköistyksen osa-alueet:

Sähkösuunnittelu

Taloautomaatiojärjestelmän suunnittelu

KNX ja / tai Control 4

Valaistussuunnittelu

Telejärjestelmien suunnittelu, esim.

– yleiskaapelointiverkot
– lähiverkkoratkaisut (tukiasemat, aktiivilaitteet yms)
– antennijärjestelmät

Turvajärjestelmien suunnittelu, esim.

– kameravalvonta
– hälytinjärjestelmät
– sähköiset lukitusjärjestelmät
– ovipuhelinjärjestelmät

AV-järjestelmien suunnittelu, esim.

– monihuoneääniratkaisut
– kotiteatterijärjestelmät
– Control 4-järjestelmä AV-ratkaisujen liittämiseksi osaksi taloautomaatiota

3. Tarjous toteutuksesta

Kun suunnitelmat ovat valmiit ja olet hyväksynyt ne, annan kirjallisen tarjouksen kohteen toteutuksesta. Koska kyseessä on avaimet käteen-ratkaisu, tarjoukseni kattaa parhaimmillaan hankkeen koko sähköistysurakan läpiviennin sisältäen mm. sähköurakoinnin ja asennustyöt, kaikki hankkeeseen liittyvät tarvikkeet, työnjohdon, valvonnan, käyttöönoton, käytönopastuksen, viranomaisasiat yms.

4. Toteutus

Kun tarjous toteutuksesta on hyväksytty, otan täyden vetovastuun hankkeen sähköistysprojektista. Pidän huolen, että kaikki työt toteutetaan oikealla tavalla, suunnitelmien ja aikataulujen mukaisesti parhaalla mahdollisella ammattitaidolla. Lisäksi toimitan projektimyyntinä kohteeseen kaikki sopimamme materiaalit. Huolehdin myös työmaan logistiikasta, jolloin oikeat tarvikkeet ovat työmaalla oikeaan aikaan.

Minulle on tärkeää, että Sinä ja muut rakennusprojektiisi liittyvät henkilöt tavoitatte minut koko hankkeen ajan. Näin hanke etenee jouhevasti ja mahdolliset muutokset, lisäykset ja eteen tulevat ongelmatilanteet saadaan hoidettua nopeasti kuntoon.

5. Taloautomaatiojärjestelmän ohjelmointi ja käyttöönotto

Ohjelmoin ja käyttöönotan kohteesi taloautomaatiojärjestelmän sopimiemme toiminnallisuuksien mukaisesti. Älytalon tilanneohjaukset ja muut toiminnot ovat täysin loppukäyttäjän määriteltävissä ja hallittavissa.

Myönnän kaikille ohjelmoimilleni KNX-järjestelmille ohjelmointitakuun. Mikäli taloautomaatiojärjestelmäsi toiminnassa ilmenee ohjelmoinnista johtuvia vikoja, korjaan ohjelmoinnin kuntoon veloituksetta.

6. Käytönopastus

Opastan sinulle taloautomaatiojärjestelmäsi käytön perusteellisesti, jotta saat kotisi käyttäytymään juuri toiveidesi mukaisesti. KNX-järjestelmän avainsanoja ovat mukavuus, helppokäyttöisyys sekä energiansäästö.

7. Jälkihoito ja ylläpito

Projektin valmistuttua luovutan sinulle muistitikulla loppudokumentaation, johon sisältyvät kaikki hankkeeseen liittyvät ja sen aikana muodostuneet tiedostot. Säilytän näistä myös varmuuskopiot itselläni.

Mikäli sinulla ilmenee järjestelmän käytöstä kysyttävää tai haluat teettää siihen muutoksia/lisäyksiä, olen mielellämme avuksi myös hankkeen valmistumisen jälkeen.

Tarjoan toteuttamiini kohteisiin myös edullista kuukausimaksuperusteista ylläpitosopimusta. Tällöin muodostan tietoturvallisen, salatun Tosibox-etäyhteyden taloautomaatiojärjestelmääsi. Sen ansiosta mahdolliset ongelmatilanteet ja esimerkiksi järjestelmään liittyvät muutokset tai päivitykset voidaan hoitaa kustannustehokkaasti ja nopeasti etäyhteyden avulla ilman fyysistä käyntiä kohteessa.Kysy lisää ylläpitosopimuksesta!