Luotettavat

Asiantuntijapalvelut

Valvonta- ja konsultaatiotyöt

Asiantuntijatehtävissä toimiminen konsulttina tai valvojana erilaisissa sähköistys- ja taloautomaatiohankkeissa on osa palvelutarjontaamme.

Olemme toimineet esimerkiksi ulkopuolisissa rakennushankkeissa tilaajan toimeksiannosta valvomassa sähköurakoitsijan työn toteutuksen laatua, suunnitelmien- ja määräystenmukaisuutta, kustannustasoa jne. sekä kertomassa tilaajalle selkokielellä, mitä kulloinkin ollaan tekemässä, mitä hänelle ollaan myymässä/mitä hän on ostamassa.

Parhaimmillaan ulkopuolisen valvojan palkkaaminen heti hankkeen alussa on tuonut tilaajalle jopa kymmenien tuhansien eurojen säästöt hankkeen myöhemmissä vaiheissa.

Tarjoamme konsultaatiopalveluita tarvittaessa myös etänä videopuheluiden muodossa (esim. Skype tai Facetime).

Kiinteistökehitys

Taloautomaatio yleistyy päivä päivältä ja ennen pitkää myös rakenteilla olevien asunto-osakeyhtiöiden asukkaat alkavat vaatia taloautomaatiota tuleviin koteihinsa. Eikä ihme, sillä taloautomaatio nostaa rakennuksen arvoa ja tekee siitä kunkin asukkaan tarpeisiin yksilöllisesti muokattavan. Se tuo elämiseen helppoutta ja mukavuutta.

Olemme mielellämme mukana kehittämässä uudenlaisia älytalokonsepteja yhteistyössä rakennuttajien kanssa. Taloautomaatiosta on mahdollista toteuttaa huolellisella suunnittelulla varsin kustannustehokas kokonaisuus. Samalla se voidaan liittää myös mm. rakennuksen LVI-tekniikkaan ja valvontajärjestelmiin. KNX-taloautomaatio soveltuu niin omakoti-, rivi- kuin kerrostaloihinkin.

Teemme tiivistä yhteistyötä muun muassa rakennuttajien, arkkitehtien, rakennusliikkeiden, sähköurakoitsijoiden ja sähkösuunnittelutoimistojen kanssa.

Koulutukset

Järjestämme kohdennettuja koulutuksia KNX:ään liittyen yrityksille ympäri Suomea. Olemme kiertäneet kouluttamassa mm. valaisinvalmistajia ja -maahantuojia ”KNX valaistuksenohjauksessa”-teemalla. Räätälöimme koulutuksen sisällön aina tapauskohtaisesti palvelemaan parhaiten asiakkaan tarpeita.

Kysy lisää koulutuksista!

 

Kaikki kehuivat että hyvin tuli asiat selville ja selvällä kielellä, itsekin ymmärsin vaikeatkin asiat hyvin.

Sami Salonsaari

myyntijohtaja, Winled Oy

Erittäin toimiva paketti. Koulutus on helposti sisäistettävä, rittävän kattava ja omiaan lisäämään kompetenssia aiheesta. Suosittelen lämpimästi kaikille tiedonjanoisille!

Lassi Ojala

liiketoimintajohtaja, Hide-a-lite Oy

Call Now ButtonSoita meille