Me olemme KNX-Works Oy. Ketterä älytaloratkaisuihin erikoistunut sähkötekninen suunnittelutoimisto.
Suunnittelemme ja toteutamme korkealuokkaisia sähköasennus- ja taloautomaatioratkaisuja yksilöllisiin koteihin ja kiinteistöihin.

Pitkä ja laaja-alainen kokemus alalta sekä kansainvälinen KNX Partner- sertifiointi takaavat toimintamme korkean laadun kaikissa tilanteissa.
Haluamme olla luottamuksen arvoinen ja vastuullinen toimija, jota on helppo suositella myös muille. Olemme KNX Finland Ry:n jäsenyritys ja Taloautomaatio.fi alue-edustaja Turun alueella. Täytämme myös kaikki tilaajavastuulain asettamat vaatimukset. Voit tarkistaa tietomme Luotettava Kumppani-palvelusta.

Aito kiinnostus alaa kohtaan, säännöllinen kouluttautuminen ja tiivis yhteistyö eri KNX-laitetoimittajien kanssa takaa, että tietotaitomme pysyy jatkuvasti ajan tasalla.

Asiakkaidemme yksityisyys on meille ensiarvoisen tärkeää. Toimintamme on aina täysin luottamuksellista ja allekirjoitamme tarvittaessa myös salassapitosopimuksen asiakkaan pyynnöstä toimeksiannon yhteydessä. Edellä mainitusta syystä jätämme merkittävän osan toteuttamistamme kohteista esittelemättä julkisesti kotisivuillamme.

Toimistomme sijaitsee Turussa. Projekteja toteutamme sopimuksen mukaan missä päin maailmaa tahansa.

Teemme tiivistä yhteistyötä mm. seuraavien yritysten kanssa:

Äänentoisto- ja AV-ratkaisut.

Turvajärjestelmät, lukitukset, kameravalvonnat yms.

Lämmitys-, jäähdytys- ja ilmanvaihtoratkaisut.

Lakka Kivitalot.

 

Sähköurakointityöt Varsinais-Suomen alueella.